Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Víztisztító

A víztisztítók és az ásványvizek mára már gyakorlatilag háborút vívnak egymással, ugyanis egyik üti a másikat. Van, aki az ásványvíz mellett dönt, van aki a víztisztító mellett, de vajon melyik a jobb?

Gondoljuk csak át az egészet az elejétől kezdve, miért is veszünk ásványvizet, vagy víztisztító készüléket? Az első, és talán legfontosabb ok az összes közül az egészség, mivel mind a kettő tiszta vizet szolgál nekünk... elviekben. A víz az emberi test 70%-át alkotja, tehát nagyon fontos, hogy ez a 70 százalék víz tiszta legyen, és ne tartalmazzon semmilyen baktériumot. A másik döntő tényező a két fél között a gazdaságosság, vajon melyikkel spórolhatunk meg több pénzt, illetve energiát. Na akkor nézzük is ezt a három tényezőt, vajon melyikbe ki nyerne, bár igazából a cikk címe szinte mindent elárul.

 

Víztisztító berendezés

 

A víz tisztasága mind kettő esetben megkérdőjelezhető. Sokan azt terjesztik, hogy az ásványvizek koránt sem olyan egészségesek, mint amilyennek azt hiszik a mezei halandók, ugyanis a víz feloldja a palack műanyagának egy részét. Nos most, hogy ebből mennyi igaz, ezt csak a szakemberek tudhatják, de nyilván nem annyira egészséges műanyag oldatot inni a nap 24 órájában. A víztisztító ellen is szólhat természetesen néhány ellenérv, például mi van, ha egy szűrő elromlik benne, vagy hasonlók. Véleményünk szerint egy víztisztító ma már sokkal inkább megbízható egészségügyi szempontokból, mint egy ásványvíz, ugyanis arról se készül semmi felvétel, hogy az ásványvizeket honnan szerzik, csupán rá van címkézve a palackra, hogy ilyen meg olyan ásványvíz, és ezeket tartalmazza, de ki tudja, hogy ebből mennyi igaz? A gazdaságosság azonban már sokkal egyértelműbben jellemzőbb a víztisztító készülékekre. Egy ásványvíz ma már olyan 100-150 forintba kerül (a másfél literes verzió), míg ahhoz, hogy a napi két liter folyadékot bevigyük a szervezetünkbe az otthoni vízből, az közel se kerül ennyibe. És még csak most jön az energia megtakarítás, mikor a negyedik emeletre kell felcipelni a több karton ásványvizet 35 fokos hőségben, míg a víztisztítóhoz csupán kimész a konyhába, és töltesz magadnak egy pohár vizet.

Nekem van otthon víztisztítóm, és igazából tényleg érezhető a különbség a sima csapvíz között, és a között a víz között, ami átmegy a víztisztító szűrőin. Félre ne értsétek, ez nem reklám akar lenni, csupán be kell látni, hogy vannak könnyebb, és olcsóbb módszerei is annak, hogy tiszta vizet igyunk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

plasztika

(Tóth Bea, 2017.04.21 12:40)

Weblapunkon egyszerűen és könnyen tájékozódhat, ha részletes információra van szüksége a plasztikai sebészetről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül oldalunkon, ha szakszerű és kiemelkedő színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A profi plasztikai sebészet számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos a plasztikai műtétek esetén. http://www.arscorporis.hu/

plasztika

(Tóth Bea, 2016.11.08 18:48)

Üdvözlöm,
kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az alábbi plasztikai sebészettel foglalkozó honlapot http://plasztikai-sebeszet-mellnagyobbitas.hu
Tisztelettel: Tóth Bea